SMART-opladning virker ikke

Forfatter: Kristoffer 17 views

SMART-opladning vil ikke starte

Når bilen er tilsluttet ladeboksen i en bestemt periode, men ikke oplader, kan den risikere at komme i en tilstand, der ikke tillader opladning at starte. Dette kan bl.a. ske i forbindelse med vores timer-funktion og SMART-opladning.

Puls opladning

Ladeboksen skal holde bilen vågen, mens en opladning er planlagt til et senere tidspunkt. Normalt er det tilstrækkeligt at aktivere opladning i kort tid ved en minimumseffekt – dette kaldes “puls opladning”.

Opladning ved min. effekt

Der findes specifikke bilmodeller, der kun vil være “vågen”, når der oplades med en minimumseffekt kontinuerligt. Vælg denne tilstand (Opladning ved min. effekt), hvis du finder ud af, at din bil er en af disse biltyper.

Forklaring

Da der ikke er en global standard for at holde en bil vågen mellem producenterne, før den begynder at oplade, er det lidt svært at vælge den digte funktion første gang. Derfor har vi brug for, at du selv tester funktionen og hvad der virker for dig.