drivee

drivee

Hjælpecenter

Intelligente ladeløsninger

Aktuel driftstatus

Forfatter: Kristoffer 136 Visninger

Driftstatus

Sidst opdateret: 21.10.2021

Fejl på SMART-opladning

Der er I øjeblikket fejl på vores SMART-opladning med EASEE ladeboksen. Fejlen skyldes den måde hvorpå vores system kommunikerer med ladeboksen på. Vi arbejder på en løsning hurtigst muligt i samarbejde med EASEE.  

Vores backend-system har en såkaldt hold “vågen-tilstand” for at holde bilen vågen fra ladekablet er tilkoblet (statusmeddelelse “forbereder”), indtil den faktisk begynder at oplade (efter et par timer afhængigt af planen for opladning “Oplader”).

Vi benytter den såkaldte “Opladning ved lav effekt” opladningsfunktion, hvor vores system under status “Forbereder” sender SMART opladningsprofil med et formål – dette kaldes en “TxProfile”. Strømgrænsen er sat til 6A for at holde bilen vågen.

Med en tidsplan for opladning fra kl. 22:00, hvor en elbil tilsluttes kl. 18:00, sendes der en SMART-opladningsprofil med en grænse på 6A fra 18:00 til 22:00, og kl. 22:00 vil en ny profil blive sendt med maksimal effekt for at oplade køretøjet.

Vi har desværre bemærket, at softwaren i EASEE ladeboksen ikke følger disse kommandoer, og det skaber problemer med vores timer-funktion, som ikke virker i øjeblikket. 

Løsning

Benyt venligst den interne timer-funktion i bilen såfremt dette er muligt, indtil denne funktion igen er funktionsdygtig.