Vi elsker elbiler

Indtast bankoplysninger

Forfatter: Kristoffer 25 views

Ved indgåelse af abonnement accepterer du at din private husstande, ikke har solceller eller gør brug af elvarmeordningen. Du kan kun få tilbagebetalt elafgiften såfremt du overholder ovenstående.

I vores app kan du holde øje med hvor meget du får tilbagebetalt i indeværende kvartal. Det er vigtigt at du tilføjer dine bankoplysninger for at vi kan tilbagebetale elafgiften til dig.

Du tilføjer dine bankoplysninger på følgende måde:

1. Tryk på ”Afgiftsrefusion
  2. Tryk på ”Rediger” og tilføj dit reg. nr. og konto nr.

Vær opmærksom på at der går op til 1 måned efter afsluttet kvartal til du får tilbagetalt elafgiften.