Intelligente ladeløsninger

Hvornår udbetales elafgiften?

Forfatter: Kristoffer 16 views

Hvornår får jeg udbetalt elafgiften?

Du kan altid se hvor meget du får udbetalt i indeværende kvartal inde i vores app under menuen “Afgiftsrefusion“.

Udbetalingen sker maksimalt 1 måned efter hver endt kvartal. Det vil sige, at du kan forvente pengene på din konto 1 måned efter slutningen af hvert kvartal. Læs mere om dette i vores vilkår & betingelser.

Det er vigtigt at du udfylder dine bankoplysninger i vores app, ellers kan vi ikke udbetale pengene til din bankkonto.