drivee

drivee

Hjælpecenter

Vi gør Danmark grønnere

Indstilling af din hjemmelader

Forfatter: Kristoffer 619 visninger

Indstilling af ladeboksen

Der findes to indstillinger, som du kan aktivere – autorisation påkrævet og autorisation ikke påkrævet

Autorisation ikke påkrævet (plug’n’charge)

Med plug’n’charge kan du bruge din ladeboks uden at være nødt til at åbne drivee appen hver gang. Med denne funktion begynder opladeren straks at oplade for fuld styrke, når du tilslutter din bil, og opladningen stopper først, når du frakobler bilen eller stopper opladningen manuelt. Du kan med fordel benytte denne funktion når du benytter elbilens timer-funktion til at styre opladningen. Så overtager elbilen opladningen, når du tilkobler bilen fordi opladningen allerede påbegyndes i drivee appen. Nemt og enkelt. 

Autorisation påkrævet 

Med denne funktion skal du autorisere din opladning enten via appen eller din ladebrik. Det betyder at andre udefrakommende ikke blot kan tilkoble bilen, hvorefter opladningen går igang. Det kræver, at du accepterer opladningen. 

Husk at inden din ladebrik virker, så skal den tilkobles din brugerprofil i appen. Du kan se hvordan tilkoblingen foregår her.