Ladekabel vil ikke komme fri

Author: Kristoffer 355 views

Fastslåst ladekabel

Sidder dit ladekabel fast i ladeboksen, kan der være flere grunde til dette. Det vigtigste er, at du ikke benytter unødvendige kræfter eller vold for at få det fri.

Følg trinene nedenfor i prioriteret rækkefølge.

Trin 1 – guide

Start med at følge processen for trin 1:

1. Tryk ladekablet op i ladeboksen således at det ikke sidder i spænd
  2. Hold touch-knappen nede I 2 sekunder.
  3. Ladeboksen låser nu ladekablet op.
  4. Gentag et par gange, og til sidst løsnes låsearmen, og du får kablet ud. Træn låsearmen lidt op og ned i et par minutter, og problemet vender ikke tilbage

Trin 2 – guide

Hvis trin 1 ikke virker kan det være, at ladekablet er permanent låst fra EASEE appen.

1. Hold berøringsknappen over lysstrimlen på Easee -boksen, indtil den bliver grøn
  2. Log ind på det trådløse netværk, der er oprettet af Easee -opladningsboksen
  3. Åbn webbrowseren fra din telefon, og gå til 192.168.4.1 (indtast i browser-feltet)
  4. Find mulighed for kabellås, og deaktiver permanent låsning

Trin 3 – guide

Hvis trin 2 ikke virker, kan det være, at ladeboksen ikke har online forbindelse. Følg derfor nedenstående proces.

1. Sluk for strømmen til ladeboksen ved relæet
  2. Ladeboksen åbner nu for ladekablet

Relaterede søgninger: Jeg kan ikke få ladekabel fri, mit ladekabel sidder fast, fastlåst ladekabel