Ladekabel vil ikke komme fri

Forfatter: Kristoffer 86 Visninger

Fastslåst ladekabel

Sidder dit ladekabel fast i ladeboksen, kan der være flere grunde til dette. Det vigtigste er, at du ikke benytter unødvendige kræfter eller vold for at få det fri.

Følg trinene nedenfor i prioriteret rækkefølge.

Trin 1 – guide

Start med at følge processen for trin 1:

1. Tryk ladekablet op i ladeboksen således at det ikke sidder i spænd
  2. Hold touch-knappen nede I 2 sekunder.
  3. Ladeboksen låser nu ladekablet op.
  4. Gentag et par gange, og til sidst løsnes låsearmen, og du får kablet ud. Træn låsearmen lidt op og ned i et par minutter, og problemet vender ikke tilbage

Trin 2 – guide

Hvis trin 1 ikke virker kan det være, at ladekablet er permanent låst fra EASEE appen.

1. Hold berøringsknappen over lysstrimlen på Easee -boksen, indtil den bliver grøn
  2. Log ind på det trådløse netværk, der er oprettet af Easee -opladningsboksen
  3. Åbn webbrowseren fra din telefon, og gå til 192.168.4.1 (indtast i browser-feltet)
  4. Find mulighed for kabellås, og deaktiver permanent låsning

Trin 3 – guide

Hvis trin 2 ikke virker, kan det være, at ladeboksen ikke har online forbindelse. Følg derfor nedenstående proces.

1. Sluk for strømmen til ladeboksen ved relæet
  2. Ladeboksen åbner nu for ladekablet