HJÆLPECENTER

Vi elsker elbiler

Docly

Tilføj RFID ladebrik med EASEE/ZAPTEC ladeboks

Estimeret læsning: 2 minutter 2160 visninger

Hvordan tilføjer du en ladebrik, når du har en Easee eller Zaptec ladeboks?

Når du skal tilføje en RFID ladebrik med en Easee eller Zaptec ladeboks, så er det vigtigt, at du har tilkoblet bilen til ladeboksen inden du gennemgår processen for tilføjning af en RFID ladebrik, som du finder inde i appen.

OBS! Bilen må ikke lade op imens – den skal blot være tilsluttet ladeboksen.

Følg nedenstående proces:

1. For at registrere din RFID ladebrik skal FØRST tilkoble din elbil til ladeboksen
  2. Åben herefter drivee appen og tryk på ”Menu” i øverste venstre hjørne i appen
  3. Tryk på ”RFID-kort
  4. Tryk på ”Tilføj RFID-kort”
  5. Tryk på ”Scan QR-kode” og herefter “Indtast ID”
  6. Herefter skal du indtaste ID-nummeret på din ladeboks
  7. Ladeboksen er nu klar til at læse din RFID ladebrik
  8. Hold herefter RFID ladebrikken henover ladepunktets RFID læser
  9. Appen beder dig nu om at give din RFID ladebrik et navn og vælge hvilken betalingsmetoden RFID ladebrikken skal benytte
  10. Herefter har du tilføjet en ladebrik til din konto