HJÆLPECENTER

Vi elsker elbiler

Docly

ABB – Tilkobling til operatør

Estimeret læsning: 1 minut 268 visninger

Generelt

Tilkobling af din ABB ladeboks kræver først og fremmest, at du har downloadet TerraConfig-appen. Download den her til IOS eller Android

Tilkobling af drivee som operatør

For at tilkoble drivee som operatør, så skal du indstille dette manuelt i TerraConfig-appen. Dette gøres nemt ved at følge processen nedenfor:

1. Opret en brugerprofil i TerraConfig appen og log ind
  2. Tryk herefter “Connect to charger” – her skal du benytte pinkoden til din ladeboks, så det er vigtigt, at du adgang til den.
  3. Tryk herefter på “OCPP server” og indstil følgende sti/OCPP server til en ekstern backend: wss://cpc.eu.charge.ampeco.tech:443/drivee
  4. Herefter skal du sende serienummer på din ladeboks til info@drivee.dk og oprette et serviceabonnement på drivee.dk

Følg processen nedenfor

ABB - tilkobling til operatør