Intelligente ladeløsninger

Orbis Viaris UNI – Tilkobling til operatør

Author: Kristoffer 61 views

Tilkobling af drivee som operatør

For at få drivee’s administratiosnprogram og ladeboksen til at tale sammen, så er det nødvendigt at indstille ladeboksen til at sende data i den rigtige retning. Derfor skal du følge processen nedenfor, for at oprette forbindelse.

1. Log ind i lokalt på din ladeboks ved forbinde din telefon til ladeboksens lokale WiFI kaldet “VIARIS UNI.ORB-EVV3xxxxxxxxxxxxx” og benyt den fabriksindstillede kode til at logge ind: 12345678
  2.  Åben din browser og skriv 192.168.4.1 i dit browserfelt
  3. Forbind ladeboksen til dit lokale WiFi under “Network
  4. Gå herefter til “Communications” og tilføj følgende oplysninger under OCPP:
  5. URL: wss://cpc.eu.charge.ampeco.tech:443/drivee/EVV3xxxxxxxxxxxxx
    Port: 443

6. Klik herefter på “Overwrite
  7. Send herefter serienummeret til info@drivee.dk og vi kontakter dig når vi har oprettet forbindelse til din ladeboks