WallBox – Tilkobling til operatør

Forfatter: Kristoffer 259 visninger

Generelt

Tilkobling af din WallBox ladeboks kræver først og fremmest, at du har brugerprofil i WallBox cloud. Du kan logge ind her: https://my.wallbox.com/login – du skal bruge dine WallBox loginoplysninger som er essentiel for en succesfuld integration med drivee som ladeoperatør.

Følg processen nedenfor

1. Log ind i WallBox appen
  2. Gå til OCPP
  3. Tilføj følgende oplysninger under OCPP:

URL: ws://cpc.eu.charge.ampeco.tech:80/drivee
    Ladestanderens identitet: *Serienummeret på din ladestander*
    Adgangskode: *Ikke nødvendig*
    Sæt herefter kryds ved “Vilkår og betingelser” og tryk på “Gem”

4. Send herefter serienummeret til info@drivee.dk og vi kontakter dig når vi har oprettet forbindelse til din ladeboks

Hvad skal du sikre dig?

Det er vigtigt, at du sørger for at ladeboksen har WiFi-forbindelse således at den kan oprette forbindelse til drivee’s administrationsprogram.