SMART opladning forklaret

Forfatter: Kristoffer 80 Visninger

Hvad er SMART opladning?

SMART opladning er drivee’s service til opladning af elbilen når strømprisen er på sit laveste. Du skal blot indstille appen til det tidspunkt, hvor du ønsker opladningen skal starte. Vi holder øje med strømpriser 24 timer fremad.

2 funktioner

I drivee appen finder du 2 funktioner, som gør det muligt at benytte SMART opladning. De 2 forskellige muligheder er ‘SMART opladning’ og ‘Automatisk optimeret til de laveste omkostninger’.

Funktion: SMART opladning

Indstil starttid og sluttid. Dette er en klassisk timer-funktion, som først starter opladning ud fra dine indstillede tidspunkter. Du har mulighed for at indstille en ‘målopladning‘, således at batteriet kun oplades til et specifikt niveau.

Funktion: Automatisk optimeret til de laveste omkostninger

Indstil den tid, som du ønsker at elbilen skal begynde opladning på, og herefter planlægger vores algoritme den billigste opladningscyklus baseret på strømpriserne 24 timer fremad.

Fordele

⚡️ Billig opladning
⚡️ Ofte grøn-energi (overproduktion af el)
⚡️ Reduktion af belastning på elnettet – bidrager til afbalancering af udbud og efterspørgsel