Intelligente ladeløsninger

Forbind ladeboksen til appen

Forfatter: Kristoffer 38 views

Pinkode til ladeboks

Din pinkode til din nye ladeboks modtager du fra os i en separat mail. Med din pinkode kan du registrere dig selv som ejeren af din ladeboks. Derfor må du ikke videregive pinkoden til andre. Hvis du endnu ikke har modtaget din pinkode, skal du sende os en mail på info@drivee.dk – så sender vi den til dig.

Tilkobling til app

Efter din nye ladeboks er monteret, skal du i gang med at tilkoble den til vores app. Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide for processen.

1. Download vores app ved navn ”drivee”
  2. Opret en bruger i appen
  3. Tryk på hjemmelader-ikonet i nederste venstre hjørne i appen
  4. Tilføj hjemmelader ved at følge trinene i appen

app pre 6

Smart – opladning

Vores app er en såkaldt ”smart” app til opladning af elbiler, som holder øje med strømprisen 24 timer i forvejen. Vores app kan både bruges til din hjemmelader og opladning på offentlig tilgængelige ladestationer. Den har bl.a. følgende funktioner, som du kan læse mere om nedenfor.

1. Oplad kun når det er billigst. Vi har adgang til strømprisen én dag i forvejen (elspot-prices) og udregner derfor den billigste opladning når du benytter vores timer-funktion.
  2. Hold øje med dit forbrug. Du kan se dit forbrug i appen efter hver opladning. Derudover kan du se hvad du får refunderet af elafgiften i indeværende periode.
  3. Betal på farten. Opret en konto og indtast dine kreditkortoplysninger. Så har du mulighed for at oplade offentlige steder hvor vores ladestationer er tilgængelige.