Forbind ladeboksen til appen

Author: Kristoffer 613 views

Pinkode til ladeboks

Din pinkode til din nye ladeboks modtager du fra os i en separat mail. Med din pinkode kan du registrere dig selv som ejeren af din ladeboks. Derfor må du ikke videregive pinkoden til andre. Hvis du endnu ikke har modtaget din pinkode, skal du sende os en mail på info@drivee.dk – så sender vi den til dig.

Tilkobling til app

Efter din nye ladeboks er monteret, skal du i gang med at tilkoble den til vores app. Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide for processen.

1. Download vores app ved navn ”drivee”
  2. Opret en ny brugerprofil i appen
  3. Tryk på hjemmelader-ikonet i nederste venstre hjørne
  4. Tilføj hjemmelader ved at følge trinene i appen (du skal bruge dit ID nummer og pinkode til din ladeboks)

app pre 6