drivee

HJÆLPECENTER

Vi vil gøre Danmak grønnere

Docly

Forbind ladeboksen til appen

Estimeret læsning: 2 minutter 1716 visninger

ID-nummer til ladeboks

Din ladeboks identificeres med et 4-cifret ID-nummer, som du kan finde på drivee QR-kode som sidder på fronten af din ladeboks. For at tilføje ladeboksen til din profil i appen kan du enten vælge at scanne QR-koden eller indtaste ID-nummeret manuelt. Husk dog, at du skal være logget ind i appen, for at kunne tilføje din ladeboks.

Pinkode til ladeboks

Din pinkode til ladeboksen står på den medfølgende brugermanual til ladeboksen. Med din pinkode kan du registrere dig selv som ejeren af din ladeboks når du har scannet QR-koden eller indtastet iD-nummeret manuelt. Derfor må du ikke videregive pinkoden til andre.

Hvis du endnu ikke har modtaget din pinkode, skal du sende os en mail på info@drivee.dk med navn og ID-nummer – så sender vi den til dig.

Tilkobling til app

Efter din nye ladeboks er monteret, skal du i gang med at tilkoble den til vores app. Nedenfor har vi lavet en trin-for-trin guide for processen.

1. Download vores app ved navn ”drivee”
  2. Opret en ny brugerprofil i appen
  3. Tryk på hjemmelader-ikonet i nederste venstre hjørne
  4. Tilføj hjemmelader ved at følge trinene i appen (du skal bruge dit ID nummer og pinkode til din ladeboks)

app pre 6